Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Köszöntjük a madártávoltartás.hu-n!

Weboldalunk egy olyan lehetőség a szolgáltató cégek és a madárproblémával küzdő érdeklődők  számára, ahol tájékozódhatnak a madárkártevők biológiájáról, riasztás-távoltartási módszerekről és ezek előnyeiről-hátrányairól. Továbbá lehetőségük van egymással felvenni a kapcsolatot partnereink menüpont alatt.

Nagykereskedésünk célja a lehető legjobb ár-érték arányú madártüskék és hálók forgalmazása mellett, a  sikeresen alkalmazott, de Magyarországon kevésbé vagy nem ismert madártávoltartó technológiák forgalmazása és szaktanácsadása.

 

Miért madártávoltartás és nem madárriasztás?

Mi kizárólag madártávoltartó termékek és módszerek forgalmazásával, ismertetésével kívánunk foglalkozni. A mi olvasatunkban a madártávoltartás jelentése a valós/mérhető eredményű megoldás a madárkártevőkkel szemben éveken keresztül.
A riasztó/madárriasztó termékek jellemzően nem képesek olyan ingert okozni a madarak számára, amitől feladnák a tartózkodási helyüket és elhagynák a megszokott területiket és ne szoknának hozzá rövid időn belül.

logo

Az Agrilaser magyarországi forgalmazójaként fontos számunkra, hogy szakszerűen használják fel a termékeket. Ezért minden értékesítésnél segíteni és tanácsokkal szeretnénk Önt ellátni, hogy mire kell figyelni a felhasználásnál.

Van lehetőségünk egyeztetni e-mailben, ahol akár a képeket is megtud osztani velünk az Önt érintő madárkárról.

Ingyenes helyszíni bejárást és ajánlat készítést tudunk felajánlani a hatékony madártávoltartó rendszerének megtervezéséhez. Ezt követően egy kezelési ajánlatot küldünk meg az Önök részére fotókkal és képekkel. Mi nagykereskedelemmel foglalkozunk, ezért az ajánlat kizárólag a javasolt technológiát(kat) és az anyagköltségeket tartalmazza.

 

 

Mobile version: Enabled